EGZOTIKA ZANZIBARA: Hurricane snimile novi spot, vrući kadrovi oduševili obožavaoce (VIDEO)

V.N.

11. 07. 2021. u 10:57

GRUPA "Harikejn", koja je predstavljala Srbiju na "Evrosongu" u Roterdamu i završila na 15. mestu, objavila je spot za pesmu "Do neba", izazvavši masovno oduševljenje pratilaca na internetu.

ЕГЗОТИКА ЗАНЗИБАРА: Hurricane снимиле нови спот, врући кадрови одушевили обожаваоце (ВИДЕО)

Foto Instagram/hurricane_official

"Uraganke" su ponovo izabrale egzotičnu destinaciju za vruće kadrove - Zanzibar.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su snimile još jednu pesmu koja je pamtljiva na prvo slušanje, u njihovom je stilu i, sva je prilika, biće letnji hit.

- Celokupan doživljaj Zanzibara je za nas najlepše iskustvo - kažu članice "Harikejna".

- Prvi put smo bile tamo, a s obzirom na to da se oni dosta razlikuju od nas, bilo nam je prelepo da se upoznamo sa svim tim različitostima.

Spot je, za samo dva sata, sakupio više od 120.000 pregleda, uz čak 2.200 komentara.

"Uraganke" večeras završavaju mini-turneju po Severnoj Makedoniji, koncertom u Kumanovu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)