BRENA I SAŠA NAJVESELIJI, BOBA KITIO MUZIKU: "Grand produkcija" priredila veliku žurku, sa sijaset poznatih ličnosti

V. N.

29. 06. 2021. u 18:44

VELIKO slavlje u jednom beogradskom restoranu sinoć su priredili čelnici "Grand produkcije", Saša Popović i Lepa Brena, povodom uspešnog poslovanja njihove kuće.

БРЕНА И САША НАЈВЕСЕЛИЈИ, БОБА КИТИО МУЗИКУ: Гранд продукција приредила велику журку,  са сијасет познатих личности

Foto ATA Images

Okupili su mnoge drage ljude, među kojima su bili Sašina supruga Suzana Jovanović i Brenin suprug Slobodan Boba Živojinović.

Proslavi su prisustvovali i Žika Jakšić, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Stevan Anđelković, Aco Pejović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Voja Nedeljković, Sanja Kužet, Goran Šljivić, Đorđe David, Ivana Pavković i Petar Mitić, Saša Milošević Mare, Milan Dinčić Dinča, Ljuba Perućica...

Marija Šerifović i Džejla Ramović se nisu odvajale jedna od druge, a proveselio se i Mahir Mulalić, koji je u subotu uveče proglašen za novu zvezdu "Granda". Brena i Saša su bili izuzetno veseli, a Boba je bio posebno raspoložen da kiti muzičare novčanicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja