KRVAVA NA CRVENOM TEPIHU: Kad te pas ujede za lice 30 minuta pred premijeru

Novosti online

17. 06. 2021. u 22:33

ĆERKA glumačke zvezde Juana Mekgregora, Klara, zabrinula je prisutne kada se pojavila na crvenom tepihu povodom premijere filma "The Birthday Cake" (Rođendanska torta).

КРВАВА НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ: Кад те пас уједе за лице 30 минута пред премијеру

Foto: Printskrin Youtube

Klara sa ogrebotinama na levoj strani lica i nosu sa jako malo šminke pozirala je ispred fotoreportera. Pre dolaska na premijeru filma, Klara je bila u Hitnoj pomoći. Iako su bili zabrinuti, mlada glumica ih je jako brzo razuverila da se ništa strašno nije desilo.

Na Instagramu je podelila fotografiju i objasnila šta joj se dogodilo.

- Kada te pas ujede za lice i smestite u Hitnu pomoć 30 minuta pre crvenog tepiha - napisala je Klara uz fotografiju.

Mlada glumica nije otkrila šta se tačno dogodilo i kako ju je pas napao, ali Klara ne deluje zabrinuto povodom ogrebotina.

Mekgregorova ćerka trenutno promoviše svoj triler sa ogrebotinama i osmehom na licu.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena