POČINJE SNIMANJE DIZNIJEVE MUZIČKE KOMEDIJE: Zvezda "Prijatelja" jedna od glavnih glumica

Novosti online

14. 06. 2021. u 12:00

Liza Kudrou, zvezda serije "Prijatelji", jedno je od prvih javnosti poznatih imena koje će biti deo Diznijeve muzičke komedije "Better Nate Than Ever". Produkciju potpisuje Mark Plet koji je prethodno radio na filmovima "La la Lend", "Povratak Meri Popins" i "Kruela".

ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ ДИЗНИЈЕВЕ МУЗИЧКЕ КОМЕДИЈЕ: Звезда Пријатеља једна од главних глумица

Foto: Printskrin jutjub

       Pisac Tim Federle predstaviće sadržaj svoje knjige u scenariju za porodični film koji će i režirati. Radnja filma temelji se na Federlevom romanu o trinaestogodišnjem Netu Fosteru iz Pitsburga, koji sa svojom najboljom prijateljicom Libi odlazi na veliku muzičku audiciju u Njujork, pošto nijedan od njih nije uspeo da prođe na audiciji za školsku predstavu.

Slučajan susret s Netovom davno izgubljenom tetom Hajdi koju će tumačiti Liza Kudrou, potpuno menja tok radnje. Tada shvataju da će možda biti potrebni jedno drugom da bi ostvarili svoje snove.

Snimanje je toku na lokacijama u Njujorku, a izbor glumaca za uloge Neta i Libi krenuo je početkom ove godine i u završnoj je fazi. Lik koji će glumiti Liza Kudrou u filmu ne peva.

Glumica se nedavno pojavila na okupljanju "Prijatelja", a prethodno je glumila u Foksovoj seriji "Housebroken" kao i u drugoj sezoni Netfliksove serije "Feel Good", a biće i deo glumačke postave u komediji "Boss Baby 2".     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)