NAJPROVOKATIVNIJE FOTKE DANICE MAKSIMOVIĆ: Glumica blista u kupaćem - "Lepša i zgodnija od mnogih devojaka" (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2021. u 17:00

GLUMICA Danica Maksimović (68) ne prestaje da izaziva divljenje zbog svog izgleda i energije. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a novom objavom je još jednom pokazala da je u odličnoj formi.

НАЈПРОВОКАТИВНИЈЕ ФОТКЕ ДАНИЦЕ МАКСИМОВИЋ: Глумица блиста у купаћем - Лепша и згоднија од многих девојака (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/danymaksi

Danica je objavila golišave fotografije u crnom jednodelnom kupaćem kostimu dok je uživala u jednom spa-centru. U nekom momentu je pokazala i zadnjicu, pa su usledili brojni komentari na društvenim mrežama.

- Konačno sam shvatila, da je jedini razlog za život, taj, da u njemu uživamo - napisala je glumica uz objavu.

- Tako je, mila, i treba samo tako. Lepoto - napisala joj je koleginica Lidija Vukićević, koja se takođe može pohvaliti sjajnim izgledom.

"Znači, prelepa i prezgodna", "Najlepša na svetu", "Predivno izgledaš", "Svaka čast za izgled", Dano, legendo", "Bravo za damu. Izgledate vrhunski, a i predivna ste osoba", "Kao vino, što starija to bolja", N"ajlepša, najseksepilnija i najženstvenija naša glumica! Godine na Vas ne ostavljaju traga, prelepi ste", "Lepa si i zgodnija si nego bilo koje devojke", "Lepše i zgodnije izgleda od neke dvadesetogodišnjakinje"....samo su neki od brojnih komentara na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024