OPLJAČKAO DRUGA PA TROŠIO PO DISKOTEKAMA: Priveden osumnjičeni za krađu 15.000 km

N. Đurić

19. 05. 2021. u 21:00

BRODSKI policajci uhapsili su Ratka. L. (19) iz tog grada zbog osnova sumnje da je u prethodna dva meseca iz porodične kuće u Brodu u više navrata ukrao ukupno oko 15.000 maraka.

ОПЉАЧКАО ДРУГА ПА ТРОШИО ПО ДИСКОТЕКАМА: Приведен осумњичени за крађу 15.000 км

Foto: D. Pozderović

Kako „Novosti“ saznaju, ovaj 19-godišnji srednjoškolac naprosto je „bo oči“ provodima i visokim napojnicama po brodskim i derventski diskotekama, a sve parama od oca svog prijatelja, iz čije kuće je i ukrao pozamašne svote novca.

Iz Policijske uprave Doboj u današnjem (sreda) saopštenju navode da su slučaj rešili ekspresno, odnosno za samo jedan dan po prijavi.

Policijskoj stanici Brod je u ponedeljak prijavljeno da je „u prethodna dva meseca izvršena provala u porodičnu kuću u Brodu, odakle je otuđeno oko 15.000 KM“.

Već sutradan (utorak), kako ističu u dobojskoj PU, Policijski službenici Policijske stanice Brod, identifikovali su Brođanina R.L. kao počinioca tih za dva meseca višestrukih krađa, nakon kojih je u džepove strpao oko 15.000 KM.

-Bilo je više nego čudno otkuda to da jedan tako mlad čovek, nezaposlen i još srednjoškolac, u brodskim i derventskim diskotekama, uz viski, za samo jednu naručenu i puštenu pesmu izdvoji više stotina evra, a za noć potroši više hiljada maraka. Ispostavilo se da su to pare oca njegovog drugara, vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Brodu, čije je gostoprimstvo i poverenje sramno zloupotrebio. Pokazalo se da se nije „znao nositi“ sa tim ukradenim i velikim parama-kazuje izvor „Novosti“ upućen u ovaj slučaj.

Naš izvor dodaj da je ovaj mladić još ranije, samo nekoliko dana pre ovog otkrića i hapšenja, privođen u policiju zbog sumnje da je počinio drugo krivično delo, o čemu je istraga u toku.

Nad R.L. izvršena je kriminalistička obrada, a nakon dokumentovanja predmeta protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izveštaj o izvršenom krivičnom delu, najavili su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda