ASFALTIRANJE PUTEVA U SEMBERIJI: Na redu Čengić - meštani prezadovoljni

V. M.

27. 03. 2021. u 08:19

GRADONAČELNIK Bijeljine Ljubiša Petrović posetio je gradilište u Čengiću, gde je u toku asfaltiranje deonice nekategorisanog puta u zaseoku Mršići, dužine 713 metara.

АСФАЛТИРАЊЕ ПУТЕВА У СЕМБЕРИЈИ: На реду Ченгић - мештани презадовољни

Foto: V. M.

Petrović kaže daje asfaltiranje puta u Čengiću, kao i nedavno završeni putevi u Gornjem Kojčinovcu i Glavičicama, potvrđuju da nema zastoja u ostvarivanju predviđenih infrastrukturnih radova, uprkos privremenom finansiranju grada.

Foto: V. M.

- Vrednost radova je 73.300 konvertibilnih maraka, grad je obezbedio 70 odsto para, a ostatak meštani. Ovo je četvrta deonica koju asfaltiramo od kako je Gradska uprava u privremenom finansiranju, a sledeće sedmice je planirano asfaltiranje još jednog puta u Čengiću. Ukupna vrednost ovih investicija je oko 240.000 KM - priča Bogdan Tadić iz Odeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Grada Bijeljina.

Meštani Čengića su radosni što je, nakon dugogodišnjeg čekanja, počelo ulaganje grada u infrastrukturu ove mesne zajednice.

Foto: V. M.

- Ovo je velika stvar za sve nas i lepa poruka da su konačno počele da se rade stvari koje nisu politički motivisane i u svrhu predizbornih kampanja – istakao je Nebojša Ljubojević iz Čengića. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)