VIŠKOVIĆ NAKON SASTANKA SA GRADONAČELNICIMA: Pooštriti kontrolu epidemiloških mera

O. M.

18. 03. 2021. u 16:11

PREDSEDNIK Vlade Republike Srpske Radovan Višković, nakon sastanka sa gradonačelnicima, rekao je da je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije i da treba preduzeti dodatne mere, te da je stav svih da ne treba ići sa zatvarenjem pojedinih delatnosti.

ВИШКОВИЋ НАКОН САСТАНКА СА ГРАДОНАЧЕЛНИЦИМА: Пооштрити контролу епидемилошких мера

Foto: D. Pozderović

- U narednim danima značajno ćemo pojačati kontrolu poštivanja postojećih mera. U svim lokalnim zajednicama biće formirana zajednička kontrolna tela, koja će biti sastavljena od pripadnika policije, komunalne policije i inspektorata, radi pojačanih kontrola - rekao je Višković, dodajući da će gradski, opštinski i republički štab zasedati svaki dan.

Naglasio je da ne žele da idu u zaključavanje, de da svima žele dati priliku da se pridržavaju postojećih mera.

- Sankcionisaćemo one koji ne poštuju mere. Moja preporuka je da ih, pored novčanog kažnjavanja, treba i zatvoriti - istakao je Višković.

Nalgasio je da je stekao utisak da je nakon izbora izgubljena konekcija sa lokalnim štabovima, navodeći da se to mora popraviti i da svim lokalnim zajednicama stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba