ŠOK NA PUTU KLAŠNICE-PRNJAVOR: Pucao tokom vožnje kroz krovni prozor

N. Đ.

15. 03. 2021. u 15:55

PRNjAVORSKA policija prekršajno je kaznila lice čiji su inicijali M.R., za koje je utvrđeno da je pucalo iz gasnog pištolja tokom vožnje magistralnim putem Klašnice-Prnjavor, u mestu Ratkovac, kao i vlasnika pištolja R.Đ.

ШОК НА ПУТУ КЛАШНИЦЕ-ПРЊАВОР: Пуцао током вожње кроз кровни прозор

Ilustracija policija Foto V. Dančićvićić

-Službenici Policijske stanice Prnjavor u subotu su uručili prekršajni nalog licu M.R. iz Prnjavora zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji- saopšteno je danas (ponedeljak) iz Policijske uprave Banjaluka.


U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Prnjavor tog dana prijavljeno da je na magistralnom putu u mestu Ratkovac, opština Prnjavor, uočen automobil marke “BMV”, te da nepoznato lice ispaljuje hice iz pištolja kroz krovni prozor.

-Kontrolom vozila utvrđeno je da se radi o gasnom pištolju, vlasništvo lica inicijala R.Đ. iz Prnjavora, koji je pozajmio pištolj licu M.R. koje je ispalilo više hitaca kroz krovni prozor vozila.  Licu R.Đ. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju i munciji-ističe se u saopštenju banjalučke policijske uprave.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili