TRUD SE ISPLATI: Darku Pašaliću (26) iz Doboja protekla godina bila uspešna, Kao najbolji radnik u Rudniku i TE u 2020. dobio 5.000 KM

LJ. ĐURIĆ

10. 02. 2021. u 07:13

ТРУД СЕ ИСПЛАТИ: Дарку Пашалићу (26) из Добоја протекла година била успешна, Као најбољи радник у Руднику и ТЕ у 2020. добио 5.000 КМ

Darko Pašalić / Foto LJ. Đ.

ZA Darka Pašalića (26) iz Doboja na najbolji način završila se prošla godina, kao najbolji radnik u Rudniku i termoelektrani Stanari dobio je vrednu novčanu nagradu od 5.000 KM.

U prošloj godini se i oženio, a svadbeno veselje organizovano je u Vozući kod Zavidovića, odakle su njegovi roditelji sa njim u naručju, jer je tada imao svega godinu dana, izbegli nakon pada te poluenklave u ruke Armije BiH i nastanili se u Doboju.

- Nisam zapamtio to teško vreme za moju rodbinu i Srbe sa tog područja, ali redovno odlazim u rodni kraj i dosta vremena provodim kada god mi posao dozvoli i druge obaveze - kaže, za "Novosti", ovaj mladi radnik.

U njegovom preduzeću za njega imaju samo reči hvale, rekli su nam da kod njih radi od 2014. godine, kada nije imao ni punih 20 godina.

NJegovi drugari i prijatelji kažu da ih ne čudi posvećenost poslu koju Darko, iako još uvek mlad, pokazuje.

- NJegov otac Desimir takođe je vrlo cenjen i poslovođa je u preduzeću "Elektrodoboju" i Darko je bez sumnje nasledio od njega zanat i vrednoću - kaže Zoran Panić iz Doboja, takođe, poreklom iz Vozuće.

STIGAO DO POSLOVOĐE

U NJEGOVOM preduzeću za njega ističu da se radi o izvanrednom i vrednom radniku, već je napredovao do poslovođe elektro-održavanja u radnoj jedinici Doprema uglja, kažu nam iz EFT.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)