SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SDS: Isključen poslanik Željko Babić

S. M.

02. 02. 2021. u 19:46

PREDSEDNIŠTVO Srpske demokratske stranke jednoglasno je raspustilo Opštinsku organizaciju u Laktašima i iz stranke isključilo Željka Babića, rekao je Mirko Šarović, predsednik SDS.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СДС: Искључен посланик Жељко Бабић

Foto: SDS RS

-Danas je razgovarano o konsolidaciji SDS Predsedništvo je raspustilo opštinsku organizaciju SDS u Laktašima i isključilo iz članstva poslanika Željka Babića, rekao je Šarović nakon sednice Predsedništva stranke.

Željko Babić je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Predsednik SDS je izrazio očekivanja da će ova stranka ostvariti dobre rezultate na ponovljenim izborima u Doboju.

-Kao stranka izaći ćemo sa svojom odborničkom listom i sa svojim kandidatom Filipovićem na izbore 21. februara u Doboju. Formirali smo izborni štab za izbore u Doboju koji će danas krenuti sa radom. Na čelu Izbornog štaba biće članovi Predsedništva Milan Miličević, Milan Radović, Rado Savić i Nemanja Vasić,istakao je Šarović.

On je rekao da se Predsedništvo nije bavilo procenom o broju mandata SDS u Doboju već da će Izborni štab uraditi analizu i predložiti dalje korake.

-Ono što sa sigurnošću mogu reći da ćemo nakon ponovljenih izbora SDS u Doboju biti dio gradske skupštine, zaključio je Šarović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći