HITAN NALOG DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Velika objava poslednjeg dana 2020. godine (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2020. u 20:08

DANAS sam po hitnom postupku naložio da mi se dostave imena i prezimena svih zaposlenih u Gradskoj upravi sa podacima iz njihovih diploma, saopštio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

ХИТАН НАЛОГ ДРАШКА СТАНИВУКОВИЋА: Велика објава последњег дана 2020. године (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Ove podatke ćemo objaviti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada u četvrtak 31.12, baš pred Novu godinu, kao znak novog početka za naš Grad i naše sugrađane. Oni moraju da budu upoznati sa tim ko su zaposleni i sa kojim diplomama obavljaju određene poslove. To je bila jedna od naših proklamovanih politika koju sprovodimo u delo - objavio je on.

- Doneli smo i Naredbu o obeležavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada i na taj način zloupotreba imovine Grada više neće biti praksa. U izradi je i novi Pravilnik o platama zaposlenih, kako bismo na jasan način stali u kraj svim izmišljenim višim pozicijama savetnika ili koordinatora i na taj način napravili dodatne uštede.

I ono što je od juče postalo praksa, jeste vraćenje ključeva službenih automobila u 16 časova u moj kabinet i oni su svi na broju - dodao je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna