DRAŠKO OD STARTA ZAVODI RED: Uzeo sve ključeve službenih automobila (FOTO)

O.M.

24. 12. 2020. u 19:44

NIKO nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

ДРАШКО ОД СТАРТА ЗАВОДИ РЕД: Узео све кључеве службених аутомобила (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

On je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa ključevima službenih vozila grada, navodeći da su na njegov zahtev svi u 16 časova vraćeni u prostorije Kabineta gradonačelnika.

- Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao što je to do sada bio slučaj. Preko 70% službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena. Donećemo Odluku da svi službeni automobili moraju biti obeleženi i ona je spremna, a spreman je i novi Pravilnik o upotrebi ovih vozila - poručio je Stanivuković.

Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 časova, na moj zahtjev, u prostorije Kabineta...

Posted by Draško Stanivuković - Draško Stanivuković on Četvrtak, 24. decembar 2020.

Dodao je da se među ključevima nalaze automobili u vrednosti od preko 100.000 maraka, koje će prodati.

- Za građane Banje Luke postoje prioritetnije stvari. Rasipničkom ponašanju moramo stati u kraj, a ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka - napisao je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!