DODIK GLASAO U LAKTAŠIMA: Predsednik SNSD u pratnji supruge ispunio građansku dužnost

S.M.

15. 11. 2020. u 12:27

PREDSEDNIK SNSD Milorad Dodik glasao je na biračkom mestu u Laktašima. Dodik je svoje glasačko pravo iskoristio u Domu kulture u ovoj opštini, u pratnji supruge Snježane. Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je danas u Laktašima da postoje lokalne izborne komisije i Centralna izborna komisija koji će odlučiti da li je negde prekršeno izborno pravilo.

ДОДИК ГЛАСАО У ЛАКТАШИМА: Председник СНСД у пратњи супруге испунио грађанску дужност

Foto: Srna

Dodik je napomenuo da se na lokalnim izborima uvek neko žali i da ne zna konkretno o čemu se radi u Doboju, ali da smatra da neki zloupotrebljavaju situaciju.

- Mislim da neki zloupotrebljavaju ovu situaciju, iako je jasno da je epidemiološkim pravilima pripisano da se može sjediti na dva metra razmaka. Međutim, jasno je da sva glasačka mesta nemaju taj kapacitet, a SNSD možda ima najmanje posmatrača, rekao je Dodik novinarima.

Foto: Srna

 

On je ocinio da su neki svesni izborne pozicije, pa i u Doboju.

- U Doboju je jasno ko će pobediti na izborima, a ko gubi ima pravo da se ljuti, zaključio je Dodik.

Predstavnici političkih subjekata Narodni pokret Banjaluka te zove, te DNS, PDP, SP i SDS organizovali su u Doboju protestnu šetnju do zgrade u kojoj su smeštene pravosudne institucije, nezadovoljni što je njihovim posmatračima, kako su istakli, uskraćeno da prisustvuju na biračkim mjestima, te traže smjenu Gradske izborne komisije i da se izbori ponove.

Protestnu šetnju organizovao je Narodni pokret Banjaluka te zove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati