PROKOCKAO GAZDIN NOVAC: Vozač potrošio pare u kladionici, pa prijavio da je opljačkan

N. ĐURIĆ

21. 10. 2020. u 14:11

POLICIJSKI službenici u Brodu ekspresno su rasvetlili lažno prijavljivanje krivičnog dela od strane vozača Mirnesa H. (29), iz Žepča (FBiH), koji je policiji prijavio da je u RS opljačkan za 1.500 maraka, nakon što je sav taj novac proćerdao u jednoj dobojskoj kladionici.

ПРОКОЦКАО ГАЗДИН НОВАЦ: Возач потрошио паре у кладионици, па пријавио да је опљачкан

Foto: A.Stanković

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da je M. H. U ponedeljak, 19. oktobra, Policijskoj stanici u Brodu prijavio da mu je prethodne noći iz teretnog vozila „Man“, koji je vozio, ukraden novčanik sa novcem, ličnim dokumentima i drugim predmetima.

- Na osnovu operativnih saznanja i prikupljenih materijalnih dokaza utvrđeno je da je M. H. lažno prijavio krivično delo te da je navodno otuđeni novac proneverio u jednoj kockarnici u Doboju, a koji je prethodno zadužio kao depozit u privrednom društvu u kojem je zaposlen-naveli su iz dobojske Policijske uprave.

Kako saznaju „Novosti“, Mirnes je od svog gazde-poslodavca za put zadužio oko 1.500 maraka. Međutim, na putu u Republici Srpskoj do graničnog prelaza u Brodu on je svratio u jednu dobojsku kladionicu gde je sav novac izgubio. Izlaz je potražio u laži da mu je neko tokom noći na parkingu dok je, kako je rekao, bio u dubokom snu, neopaženo provalio u kamion i ukrao novčanik.

Pritisnut dokazima, Mirnes je ubrzo priznao svoju lažnu prijavu i objasnio kako je zaista izgubio novac. U rastinju uz put gde mu je bio parkiran kamion, pronađenu su novčanik i njegova lična dokumenta, koje je sam odbacio.

Protiv njega će, kao su najavili iz PU, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izveštaj o izvršenom krivičnom delu „pronevera“ i „lažno prijavljivanje krivičnog dela“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost