OBUSTAVLjAJU SKUPOVE: Banjalučki SNSD otkazuje sve promocije zbog epidemije

R. S.

19. 10. 2020. u 11:25

ОБУСТАВЉАЈУ СКУПОВЕ: Бањалучки СНСД отказује све промоције због епидемије

Igor Radojičić

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić saopštio je danas da SNSD obustavlja sve javne promotivne aktivnosti i skupove SNSD-a zbog pogoršane epidemiološke situacije.

- Primarna briga mora biti briga za zdravlje stanovništva. Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Banjaluci, gradski izborni štab Banjaluka danas je doneo odluku da se obustave sve javne promotivne aktivnosti i skupovi SNSD-a u gradu do 27. oktobra - poručio je Radojičić.

Prema njegovim rečimas, rejonski štabovi i kandidati nastaviće individualni rad i kontakte sa građanima i biračima bez održavanja javnih skupova.

- Pozivamo i ostale političke subjekte da zbog interesa za zdravlje građana koji nam mora svima biti primarna briga, takođe, ograniče i obustave svoje javne predizborne skupove kako bi se smanjila mogućnost kontakata i prenosa virusa s jednog na druge građane i kako bismo u gradu Banjaluci rasteretili već preveliki pritisak koji imamo na Dom zdravlja, higijensko-epidemiološku službu i UKC Republike Srpske - zaključio je Radojičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)