ŽELJKA CVIJANOVIĆ O SUKOBU SA DNS: To pitanje je u rukama koalicionog partnera

V. Blagojević

17. 10. 2020. u 17:09

OVIH dana uzdramni su temelji vladajuće koalicije u Republici Srpskoj između SNSD-a i DNS-a. Željka Cvijanović potpredsednica SNSD-a smatra da je to pitanje u rukama DNS-a a „mi u SNSD smatramo da uvek moramo imati veliku i stabilnu koaliciju“.

ЖEЉКA ЦВИJAНOВИЋ O СУКOБУ СA ДНС: To питaњe je у рукaмa коалиционог партнера

Foto: V. Blagojević

- U krajnjem slučaju, to smo i radili u prethodnom periodu deleći mnoge važne pozicije ljudima iz koalicionih partija da bismo razumjeli da moramo u partnerstvu da radimo. Što se tiče SNSD-a svako je dobro došao ko želi da da doprinosi razvoju Republike Srpske.- rekla je Cvijanovićeva i dodala:

-Želimo da razvijamo Republiku Srpsku i ono što očekujemo kao najveća i najvažnija politička partija jeste dobre odnose sa svima ali i iskren pristup svih u koalicji. Kad smo već na zajedničkom putu borbe, onda treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa i ponašamo kao ozbiljne politike.- zaključila je Željka Cvijanović.

Foto: V. Blagojević

Cvijanovićeva je posebno istakla da se u koaliciji moraju mnogi odreći ličnih interesa, a kako će ko odlučivati unutar koalacije to su definitivno stvari koje pripadaju svakoj političkoj partiji ponaosob.

-Očekujem, ako ste u kolaciji, onda morate biti iskreni, jer morate imati takav odnos i to je nešto što želimo da vidimo u toj našoj koaliciji" - rekla je Cvijanovićeva. Obilazeći modričko izbegličko naselje Dobor u okviru predizborne kampanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave