PEŽO PLESAO NA ULICI KAO PING PONG LOPTICA: Neobična soabraćajna nesreća u centru Modriče

Vid Blagojević

01. 10. 2020. u 18:40

U raskrsnici ulica Dositeja Obradovića i Svetosavske u Modriči, u po dana dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila i pešak. Nesreću je izazvao Meho.A.(64) iz Modriče, koje je izgubio kontrolu nad svojim vozilom „Pežo”.

ПЕЖО ПЛЕСАО НА УЛИЦИ КАО ПИНГ ПОНГ ЛОПТИЦА: Необична соабраћајна несрећа у центру Модриче

Foto: Vid Blagojević

U ovoj neobičnoj nesreći učestovao je Stelmir T.(27) iz Vukosavlja sa autom „multivan“,  zatim pešak Marija R(61) i parkirani auto „Škoda Fabia“ vlasništvo Ružice M(30) iz Modriče.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći telesne povrede su zadobili vozač M.A., pešak M.R. i suvozač u putničkom automobilu marke „VW Multivan”, lice inicijala A.T. sa područja opštine Vukosavlje. Povređenima je  ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča, odakle su isti upućeni u dobojsku bolnicu.- saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema kazivanju očevidaca autombil vozača „Pežoa“ Meho A. krećući se iz centra grada prema željezničkoj stanici izgubio je kontrolu na samom spajanju ulica Svetsavske i Dositeja Obradovića. Plešući po ulici prešao je na suprotnu stranu ulice Dositeja Obradovića i udario u bočnu stranu auta kojim je upravljao Stelmir T.  nako čega se kao ping pong loptica odbio na drugu stranu i udario u parkirano auto „Škoda Fabia“. Pežo se ni tada nije zustavio nego se odbio na trotoar i udario pešaka Mariju R. nanevši joj telesne povrede.

U ovoj svojevrsnoj ping pong saobraćajnoj nesreći troje lica je zadobilo telesne povrede a prema nezvaničnim informacijama niko nije teže povređen na veliku sreću.Povređeni su vozač „pežoa“ Meho A, pešak Marija R. i Aida T.(31) suvozač u autu „multivan“. Uviđaj o neobičnoj sobraćajnoj nesreći koja je na kraju ipak imala srećan kraj, izvršili su policijski službenici Policijske stanice Modriča.                          

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti