SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da u BiH neće biti rata, već da su to "floskule kojima Bošnjaci iz Sarajeva nastoje plašiti strance"

Komentari (6)

Miodrag iz Peći

26.09.2020. 12:56

U prilog Dodikovih reči ide i konstatacija predsednika Milanovića o sprečavanju bošnjačkog inžinjeringa hrvatskih predstavnika tj. bošnjačkim glasovima biranjem Bošnjacima servilnih Hrvata poput Komšića npr.

OGNJEN

26.09.2020. 14:52

Jedinstvena drzava bi bila moguca samo ako bi se muslimani izjasnjavali kao Srbi islamske vere gde bi onda Hrvati bili manjina jer su poseban narod. Posto to nece ovo je jasno drzava 3 naroda od kojih se svakom mora dati pravo na samoopredeljenje koje su i Bosnjaci iskoristili vec za sebe. Ovakva Velika Bosna je neodrziva i nerealna jer u njoj su silom 2 naroda i preko 70% teritorije na kojoj Bosnjaci nisu vecina. Takva drzava nigde ne postoji u svetu i pre ili kasnije mora biti svedens na svoje primerene granice. Ni da je cela BiH deo Srbije (sto niko ne trazi) takvs tzv Velika Srbija ne bi ukljucivala 70% teritorije na kojoj ne zive Srbi.

Milutin

26.09.2020. 15:50

Ne liži se predsedniče sa latinima i kad darove nose! Seti se Mostara ! Udružiše se sa Muslimanima i nema više Srba u Mostaru. Nedaj Srpsku a oni neka se glođu!

Boris

27.09.2020. 06:42

Sta treba Dodik da razmislja o Hrvatima bolje bi bilo da stvara bolji odnos sa Bosnjacima oni su nam blizi kao narod od nepokajanih ustasa