PORTPAROL SNSD OPOZICIJI: Narod će 15. novembra dati jasan odgovor - Radojičić ostaje gradonačelnik

S. M.

01. 09. 2020. u 15:33

U Republici Srpskoj postoje besramnici poput Draška Stanivukovića i Mirka Šarovića koji pokušavaju da prave nekakve sramne paralele između vlasti u Crnoj Gori i vlasti u Republici Srpskoj i idu čak toliko daleko da prave paralelu između Mila Đukanovića i Igora Radojičića, izjavio je portparol SNSD Radovan Kovačević.

ПОРТПАРОЛ СНСД ОПОЗИЦИЈИ: Народ ће 15. новембра дати јасан одговор - Радојичић остаје градоначелник

Foto: SRNA

Kovačević je upitao da li Stanivuković i Šarović znaju da govore o čoveku koji je na Bogojavljenje predvodio litiju, zajedno sa episkopom banjalučkim Jefremom u znak podrške SPC u Crnoj Gori, a na kojoj se oni nisu ni pojavili.

- Da li oni znaju da govore o čoveku kojeg je Sabor SPC odlikovao Ordenom Svetog Save prvog reda, čoveku koji je rođen u Banjaluci i koji je od prvog dana, i kao borac i kao oficir, učestvovao u Odbrambeno-otadžbinskom ratu? Da li znaju da govore o čovjeku koji je odlikovan i Ordenom za zasluge Vojske Republike Srpske i o najboljem gradonačelniku Banjaluke u njenoj istoriji, upitao je Kovačević.

On je naglasio da su ovo pitanja na koja SNSD ne očekuje nikakav odgovor od njih, jer će im najbolji odgovor na sva ova pitanja dati građani Banjaluke 15. novembra kada će jasno i glasno poručiti da Igor Radojičić ostaje gradonačelnik Banjaluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)