NEŠIĆ (DNS) POZDRAVIO REAKCIJU VUČIĆA: Neophodno jedinstvo svih političkih opcija u RS

S. M.

22. 08. 2020. u 13:36

Pozdravljam brzu reakciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na dokument koji su sačinili Milorad Dodik i Željka Cvijanović i sazivanje sastanka u Beogradu, kao i njegovu najavu da će oni tamo iznjeti detalje papira koji su poslali predsedniku Srbije.Svoje nastajanje, odbranu i dosadašnji razvoj Republika Srpska duguje istrajnosti, hrabrosti i upornosti vernog naroda koji u njoj živi, poručio je Nenad Nešić predsednik DNS.

НЕШИЋ (ДНС) ПОЗДРАВИО РЕАКЦИЈУ ВУЧИЋА: Неопходно јединство свих политичких опција у РС

Nenad Nešić / Foto DNS

On kaže da Republika Srpska pripada svim građanima i političkim organizacijama.

- Bez prava srpskog naroda ne postoje srpske političke partije vlasti i opozicije. Zato smatram da sve pojedinačne inicijative odbrane i poboljšanja položaja srpskog naroda u BiH treba da razmotrimo u Republici Srpskoj, njenim institucijama i bez stranačkih strasti osim ljubavi prema otadžbini - rekao je Nešić.

- Tako ćemo doći do platforme za celi srpski narod, iza koje ćemo stati svi i koja neće moći da bude predmet dnevne i stranačke politike. Takvu platformu, svi zajedno, to je danas sigurno, imaćemo priliku da predstavimo predsedniku Srbije kao garantu Dejtonskog sporazuma - poručio je Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)