DODIK ČESTITAO LUKAŠENKU: Radujem se nastavku saradnje sa Vama

Novosti online

10. 08. 2020. u 17:30

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku ponovni izbor na ovu funkciju, izrazivši uvjerenje da će pod njegovim vođstvom Republika Belorusija nastaviti put daljeg ekonomskog i tehnološkog napretka na dobrobit svih njenih građana.

ДОДИК ЧЕСТИТАО ЛУКАШЕНКУ: Радујем се наставку сарадње са Вама

Foto: D. Pozderović

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam uputim najsrdačnije čestitke. Radujem se nastavku saradnje sa Vama na bilateralnom i multilateralnom planu i uveren sam da ćemo i u budućnosti raditi na jačanju prijateljskih i bratskih odnosa naših naroda na svim poljima - istakao je Dodik.

Foto: EPA

Uz iskrene želje za dobro zdravlje i ličnu sreću predsjednika Bjelorusije i njegove porodice, kao i za blagostanje bratskog beloruskog naroda, srpski član Predsjedništva uputio je izraze dubokog poštovanja, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Centralna izborna komisija, pozivajući se na preliminarne rezultate glasanja, saopštila je danas da je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko ponovo izabran na ovu funkciju sa 80 odsto osvojenih glasova.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

vladimir

11.08.2020. 21:36

Na ISTOKU ništa novo - i ne treba, a to što ova "zapadna konkubina", sa devijantnim nadama u rivalitet Lukašenku želi na vlast u ozbiljnoj državi - teško ostvarivo! Uostalom, više me čude AMATERSKE službe američke logistike, koje sve više pokazuju skoru propast! Samo tako - konačno je kraj!

Idi bre bolan

12.08.2020. 20:50

Saradnje i kontakata izmenju njih dvojice uopše nema. Ekonosmka saradnja je na nuli. I tako će da ostane. Čak nema ni poznatih traktora Belarus, ni ostalih proizvoda iz asortimana ove poznate kompanije.