DODIK: Bijeljina važan privredni centar,zaslužuje brži razvoj

Tanjug

08. 08. 2020. u 15:34

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je Bijeljina jedan od najvažnijih gradova Republike Srpske, izuzetno važan privredni centar, ne samo semberske regije i da građani Bijeljine zaslužuju da se grad brže i snažnije razvija.

ДОДИК: Бијељина важан привредни центар,заслужује бржи развој

Foto: D. Pozderović

- Prekompozicija vlasti u Bijeljini pokazala je da za rešavanje problema vreme nije presudan faktor, već volja i sposobnost da se oni rešavaju i mislim da smo u relativno kratkom roku pokazali kako problemi mogu da se brže rešavaju - izjavio je Dodik za Srnu povodom slave grada Bijeljina - Svetog Pantelejmona.

Istakao je da spremnost nove gradske administracije da se važni projekti realizuju u saradnji sa Vladom Republike Srpske obećava napredak Bijeljine na svim poljima, prenosi RTRS.

On je naglasio da je nova gradska administracija je vrlo ambiciozno izašla sa 17 projekata koje treba završiti u Semberiji čiju će realizaciju da podrži Vlada Republike Srpske - od projekta zaštite od poplava, izgradnje auto-puta, preko izgradnje sportske dvorane i nove zgrade autobuske stanice, kao i mnogih drugih projekata.

- Svi projekti biće realizovani, jer sada imamo neophodnu harmoniju između lokalnih i republičkih vlasti u kojoj svako zna svoj dio odgovornosti - istakao je Dodik, naglasivši da je počaštvovan što će sutra biti na gradskoj slavi u Bijeljini, na koju je i ranije sa radošću dolazio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći