VESELI SE SRPSKI RODE: Baja Mali Knindža, Danica Crnogorčević, Aca Lukas i Miroslav Ilić nastupaju na Trgu Krajine za 9. januar

Novosti online

04. 01. 2024. u 20:40

REGIONALNE zvezde Baja Mali Knindža, Aca Lukas i Miroslav Ilić nastupiće 9. januara na Trgu Krajine u Banjaluci na Dan Republike Srpske.

ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ: Баја Мали Книнџа, Даница Црногорчевић, Аца Лукас и Мирослав Илић наступају на Тргу Крајине за 9. јануар

Foto: Marija Mlađen/ATA images

Posetioce očekuje pravi muzički spektakl na koncertnoj bini odmah po okončanju svečanog defilea.

Baja Mali Knindža nastupiće sa pesmom o Republici Srpskoj koja je pripremljena specijalno za Dan Srpske kao odgovor na aktuelna dešavanja.

- Ovo je država, nije entitet! Onaj što nas ne voli, nema legitimitet - stihovi su pesme koja još nije izvođena i svoju premijeru doživeće na koncertu 9. januara.

Nakon svečanog defilea nastupiće Danica Crnogorčević koja je u čast Republike Srpske pripremila pesmu "Za život Srpske". Očekuje se izvođenje izuzetno popularnih pesma poput "Veseli se srpski rode" ali i "Pukni zoro" zajedno sa Policijskim orkestrom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Centralni događaj Dana Republike počinje 9. januara u 17.00 časova svečanim defileom u kojem će učestvovati više od 900 pripadnika MUP-a Srpske, predstavnici javnog i civilnog sektora. Na Trgu Krajine očekuje se dron spektakl sa oko 200 dronova.

Svečana akademija, povodom Dana Republike Srpske, zakazana je za 08. januar u 16.00 časova u Sportskoj dvorani "Borik".

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?