HUMANITARNO VEČE U NEVESINJU: Za srećnije detinjstvo Vjere i Slobode

D.Curać

27. 12. 2023. u 08:30

U VELIKOJ sali Centra za kulturu "Nebojša Glogovac" u Nevesinju održano je humanitarno veče za Slobodu i Vjeru Vukosav u organizaciji Edukativno-kreativnog udruženja "Radosti moja".

ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ У НЕВЕСИЊУ:  За срећније детињство Вјере и Слободе

foto Radio Nevesinje

U program su učestvovali muzičari Nemanja Terzić i Radivoje Simović, književnici Jovan Bratić, Branko Aleksić, Sreten Vidaković i Dragica Ivanović, OŠ "Risto Proroković", muzička škola "Sveti Roman Melod", Društvo "Dob", Etno grupa "Sveti Dimitrije".

Tokom večeri sakupljena su novčana sredstva od 2.165 KM, a devojčice Vjera i Sloboda bore se sa problemom rasute pažnje i hiperaktivnosti. Preskupe analize i terapije za njihove roditelje navele su ih na pokretanje javnog apela za pomoć devojčicama. Njihova majka Branka zahvalila je svim ljudima dobrog srca koji su im do sada pružili podršku za Vjerino i Slobodino srećnije detinjstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost