DODIK: Nijedna odluka iz sektora odbrane neće proći dok je Helez ministar

Novosti online

25. 11. 2023. u 19:00

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nijedna odluka iz sektora bezjednosti neće proći Savet ministara dok je Zukan Helez ministar.

ДОДИК: Ниједна одлука из сектора одбране неће проћи док је Хелез министар

Milorad Dodik, Foto Novosti

Dodik je rekao je da Helez svojim pričama širi laži.

- To je priča koju su naučili i pošto je usmerena protiv Srba vreme je da deluju. Malo sutra ćete delovati - rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu.

Dodik smatra da se mnogo prašine diglo oko Helezovih izjava i da je problem što je odmah na to reagovala i britanska parlamentarka rečima "vidite šta se dešava".

- Kako je moguće da neko ko je na tako važnom mestu, predsednici spoljnopolitičkog odbora lažu - upitao je Dodik i dodao da je reč o notornoj laži.

On je istakao da je nepoznato šta je Helez mislio, te da nema nameru da se njime bavi.

- Ali, javno ću reći pošto poznajem zamenika predsedavajuće Saveta ministara Stašu Košarca, nijedna odluka na Savetu ministara koja je vezana za odbranu neće proći dok je on ministar - istakao je Dodik, navodeći da je Košarac iz njegove stranke.

Prema njegovim riječima, ne može se prihvatiti da neko bude zajednički ministar i da toliko laže.

Košarac je potvrdio da neće proći nijedna odluka iz sektora odbrane sve dok je Helez u Savetu ministara.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!