S TUGOM SE SEĆAMO SVAKE ŽRTVE I SVAKOG RAZARANJA Dodik: Prva bomba koja je pala na Srbiju eksplodirala je u svakom srpskom srcu

Tanjug

24. 03. 2023. u 09:09

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je prva bomba koja je 24. marta 1999. godine pala na Srbiju eksplodirala u svakom srpskom srcu gde god da se našlo.

С ТУГОМ СЕ СЕЋАМО СВАКЕ ЖРТВЕ И СВАКОГ РАЗАРАЊА Додик: Прва бомба која је пала на Србију експлодирала је у сваком српском срцу

Miloarad Dodik, Foto SRNA

 - Milica Rakić, trogodišnja devojčica iz Beograda, ubijena je na noši, u svojoj kući, prilikom NATO bombardovanja Srbije. Ona nije jedina žrtva tog suludog pohoda najmoćnijeg vojnog saveza tog vremena na jednu suverenu državu - napisao je Dodik na Tviteru povodom 24. godišnjice početka NATO agresije na Srbiju, odnosno Saveznu Republiku Jugoslaviju.

 - S tugom se sećamo svake žrtve i svakog razaranja u toj bezumnoj intervenciji, kao i svih žrtava NATO bombardovanja u Republici Srpskoj - naveo je Dodik.

Istakao je da za zločine tokom vojne intervencije NATO-a na Srbiju niko nikada nije odgovarao, iako je utvrđeno da je tokom intervencije NATO koristio i osiromašeni uranijum.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

MNOGI SE IZNENADE KADA ČUJU: Znate li koju srednju školu je završio Radoš Bajić?