KASA SVE PUNIJA, IZVOZ NIKAD VEĆI: Odbornici u Ugljeviku usvojili budžet za narednu godinu

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

24. 12. 2022. u 22:42

ODBORNICI Skupštine opštine Ugljevik usvojili su budžet za narednu godinu u iznosu od 16.320.014 konvertibilnih maraka, koji je "teži"“ za više od million KM od ovogodišnjeg.

КАСА СВЕ ПУНИЈА, ИЗВОЗ НИКАД ВЕЋИ: Одборници у Угљевику усвојили буџет за наредну годину

foto :V Mitrić

Usvojen je i rebalans budžeta opštine Ugljevik za ovu godinu od 15.019.795 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić istakao je da je lokalna kasa za narednu godinu „omogućava nastavak investicionog ciklusa u toj podmajevičkoj opštini“.

Perić je izrazio zadovoljstvo, „ jer je opština Ugljevik među 16 najuspješnijih opština u Srpskoj koje su u  protekle dve godine povećale privredne aktivnosti i izvoz iz oblasti privrede“.

-Za kapitalna ulaganja i podsticaje za narednu godinu predvideli smo pet miliona KM. Posebno su važni podsticaji privredi i poljoprivredi koji se odnose na otvaranje novih radnih mesta-rekao je Perić.Radićemo infrastruktirnu projekte, a biće novca, kao i do sada za pomoć porodici, socijalnim kategorijama društva, kao i za podršku onima koji su bez krova nad glavom ili žive u neuslovnim zdanjima - priča Perić. 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)