TUŽILAŠTVO BiH počelo je da prikuplja informacije u cilju pronalaženja i identifikacije počinilaca zločina nad srpskim civilima u selu Kravica, saznaju "Novosti".

Vasa

02.02.2022. 22:02

Сада је јасно, јуначине су се криле иза жена, пошиптарском систему, а онда су ибијали цивиле по кућама на Божић. Када је загустило 1995, највећи јунаци су побегли са Холанђанима газећи опет цивле, а сада Муслиманске.

Jole

03.02.2022. 01:22

Jeste sulusali pazljivo kako govori. Odprilike ali bitan je ovaj detalj pominjala je deo gde Naser kaze necemo govoriti zenama i deci pokvarice nam akciju tako nekako i onda dolazi onaj deo "Cemo zauzet pobi... Uzeti hranu". Ujela se za jezik rekla je prvo pravu istinu pa se ispravili u mili sekundi. Po govoru se vidi da laze. Poslusajte taj deo pazljivo. Zna ona sta se tamo deslio i koje su im bile namere. Uzasno je to. Sam preslusajte taj deo na tome se vidi, sve je jasno kao dan.

Osman Denjagic

03.02.2022. 07:25

Naser Oric je kriv i za Srebrenicu. On je u dogovoru sa Alijom Izetbegovicem dopustio klanje Srebrenicana, kao i svoje vojske, i po dogovoru, on se povukao iz Srebrenice, to jest pobjegao i ostavio Srebrenicu na milost i nemilost Holandjanima koji su ga stitili. On se krije i od Muslimana. Nazalost jos ga neki cuvaju jos.