LEŽALA NA PUTU KADA JE PREGAZIO "AUDI": Službenica Opštine Modriča stradala u Dugom Polju

O. MATAVULJ

22. 01. 2022. u 06:08

NADA Milojević (52) iz Dugog Polja kod Modriče tragično je nastradala juče u Dugom Polju, na delu magistralnog puta Šešlije-Modriča, kada je preko nje "audijem" prešao Slađan Pajić (29).

ЛЕЖАЛА НА ПУТУ КАДА ЈЕ ПРЕГАЗИО АУДИ: Службеница Општине Модрича страдала у Дугом Пољу

Foto D. Pozderović

Ne isključuje se mogućnost da je nesrećna žena već ležala na putu, a šta je razlog tome zasada nije poznato i biće predmet dalje istrage.

Nakon tragedije vozač je alkotestiran i izmereno mu je 0,5 promila alkohola.

- Tačne okolnosti i uzrok nesreće se detaljno istražuju. Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija tela stradale žene, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Naložena su i druga veštačenja - kaže izvor blizak istrazi.

Stradala Nada Milojević je diplomirani pravnik i radila je kao stručni saradnik u kabinetu načelnika Opštine Modriča. Bila je zadužena za javne nabavke. Od njenih kolega saznajemo da je Milojevićevoj u sredu pozlilo na poslu, pa su je kolege odvezle u Hitnu pomoć. Imala je izrazito nizak krvni pritisak. Međutim, nakon pregleda odbila je da ide kući i tražila je da se vrati na posao. Na dan tragedije ponovo je trebalo da se javi lekaru i postoji mogućnost da joj je neposredno pre nesreće pozlilo i da je pala na put.

Kolege u šoku

VEST o pogibiji Nade Milojević šokirala je njene kolege, koji o njoj imaju samo reči hvale. I građani je poznaju kao veoma ljubaznog službenika. Živela je sama, nije bila udata i nema dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BET OLE POKLANJA POTPISAN DRES ALEKSANDRA MITROVIĆA! Saznaj kako do poklona