SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo.

Zoran Pezrović

05.01.2022. 17:29

Kad vidis poteze tih drzava , poput amera inemaca , engleza i holandana , jasno je ko se krije iza financiranja i libiranja za raspad Jugoslavije.... Uvek ispliva istina ,i jasna slika ,ko su dobri a ko losi.

buki

06.01.2022. 00:24

@Dilr - Zato što nemaju šta da kažu. Jedino da nešto isceniraju poput Markala ili Račka. Nadam se samo da takve laži više ne mogu da prođu.

zora

05.01.2022. 17:50

Sila kroji zakone u svom intresu a ljudska prava i demokratija su samo zamka za glupake. Neka se izivljavaju jos malo, blizi im se kraj. Kraj vladavine ove imperijalisticke zemlje koja ne voli da se tretira kao takva.Ameri propadaju.

Eeee

05.01.2022. 21:59

Zahvaljujuci Bosnjacima I Xrvatima u Bosni Pokazali su Koliko MRZE Srbe. I to Ispoljavljaju sveki Dan I toje uredu Za Svet I Evropu Samo Sto Dodik Voli Svoj Narod I Ono Parče Zemlje. I Zato Sankcije pa toje čist Bezobrazluk I NEPRAVDA A I Isto vreme Bosna je Sirotinja koja nedaju R S nista Niti pravi niti daje tom Narodu I RSrpaskoj bilo sta.