SARAJEVO želi da sačuva sve oteto od Srpske. Svesni su da ukoliko uđu u dijalog moraju da se vrate na ustavne pozicije, a one će morati da vrate određene stvari. Svi mi iz srpskog naroda u BiH za njih smo uvek manje - više krivi, tako da tu nema mnogo priče. Ali, trebalo bi da im bude jasno da je Srpska ustavno pozicionirana. Ono što joj prema Ustavu pripada nama treba i da pripadne. Oko toga nema priče.

Komentari (3)

Sljiwoo

10.11.2021. 09:47

Apsolutna podrska zahtevima Milorada Dodika..koji su krajnje legitimni i konkretni..Uvrede i povici koji kulminiraju iz Sarajeva nisu nista novo..i oni vec traju dugo..i govore o mrznji prema Srpskom narodu sa jedne strane i nemanju argumenata sa druge..Republika Srpska je svakako bolji dio BiH,i ostvarice i vratiti prava koja joj pripadaju..

Desimir

20.11.2021. 17:37

Desimir Bosna je ostatak jug u. malom gde zive tri ravnopravna naroda zato bez uplitanja stranog faktora mora se dati mogucnost suzivota sva tri naroda bez faforizovanja bilo koga naroda okrenuti se ekonomiji i boljeg zivota gradjana ratoborni politicari koji nezele mir i slobodu svih gradjana treba ucutati uzeti im mandat huskanje na rat