PAVLOVIĆ U PONEDELJAK POTPISUJE OSTAVKU! Gradski odbor SNSD stao uz gradonačelnika Prijedora

S. M.

10. 10. 2021. u 18:54

DALIBOR Pavlović, gradonačelnik Prijedora sutra će potpisati ostavku na ovu funkciju, potvrdio je Saša Bursać, predsednik Gradskog odbora SNSD u ovom gradu.

ПАВЛОВИЋ У ПОНЕДЕЉАК ПОТПИСУЈЕ ОСТАВКУ! Градски одбор СНСД стао уз градоначелника Приједора

Foto: SNSD

-Ostavka nije potpisana i poslana Centralnoj izbornoj komisiji zbog proceduralnih razloga. Imali smo Skupštinu grada Prijedora i bilo je potrebno uraditi neke proceduralne stvari. Ostavka je najavljena i po mojim informacijama biće potpisana i poslana sutra, rekao je Bursać.

On je rekao da će celi Gradski odbor SNSD Prijedora izaći danas na skup podrške da podrži Pavlovića kao prijatelja i kao kolegu jer smatraju da mu je, objavljivanjem privatnih fotografija u javnosti, nanesena ogromna šteta.

-Te privatne fotografije iskoristila je opozicija. Pavlović kao gradonačelnik u poslednjih devet meseci nije napravio nijednu grešku i uradio je ono što njegov prethodnik nije za četiri godine. Napravio je veliki posao i kao odbornik i predsjednik Gradskog odbora tvrdim da je uradio ogroman posao i ni zarez jedan nije pogrešio, rekao je Bursać za Nezavisne.

Inače, Milorad Dodik, predsednik SNSD nakon što su u javnosti objavljenje skandalozne Pavlovićeve fotografije, zatražio je da on podnese ostavku.Nakon toga, Pavlović je u četvrtak rekao da je podnio ostavku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna