JEZIV ZLOČIN KOD BIJELJINE: Izbo mladića na smrt, pa otišao da popije kafu

V.Mitrić/B.Milošević

06. 10. 2021. u 10:42

ALEKSANDAR Vuković (26), zvani Cigo, izdahnuo je prošle noći od povreda koje je zadobio nožem, u centru sela Međaši kod Bijeljine, saznaju „Novosti“.

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН КОД БИЈЕЉИНЕ: Избо младића на смрт, па отишао да попије кафу

Foto: V.Mitrić

Prema našim saznanjima, Vuković se dogovorio sa Dejanom Ljubojevićem iz Međaša da se  tokom noći nađu u centru, kod prodavnice i spomenika palim borcima.

Zbog sumnje da je Vukoviću zadao povrede koje su se ispostavile smrtonosne, jutros je na benzinskoj pumpi, nekoliko časova kasnije, oko 6.30, sedeo i mirno pio kafu!

Posle povređivanja Vukovića pobegao je sa mesta događaja. Policija je imala valjane podatke i uspela je vrlo brzo da ga locira i stavi mu lisice na ruke.

Navodno, povređeni je imao još toliko snage da posle zadobijenih povreda pozove hitnu pomoć, koja je stigla, ali je sat vremena kasnije preminuo. Nije mu bilo pomoći i lekari su samo konstatovali smrt. Povrede nožem su bile jezive, snažne i duboke! Baš smrtonosno po najvitalnijim delovima tela. Skoro nezabeležen zločin na levoj obali Drine.

Zašto su se sastali u to doba, šta ih je posvađalo, zbog čega je Ljubojević krenuo tako žestoko prema svom, u najmanju ruku, dobrom poznaniku, samo su neke od tema kojima će se, bez sumnje, pozabaviti istraga koja je počela čim su iz Hitne službe javili policiji šta se dogodilo.

Uviđaj je uradila ekipa OJT Bijeljina sa tužiocem, uz asistenciju policije.

ZAPRATITE NPORATL NA FEJSBUKU


BONUS VIDEO:

Ukradeno, a zatim zapaljeno, vozilo kraljevačke Hitne pomoći

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024