VELIČANSTVENI PRIZOR U BANJALUCI: Trobojka od 80 metara na ulicama prestonice RS (FOTO)

S. M.

15. 09. 2021. u 16:20

SAVEZ nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) organizovao je danas u Banjaluci, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, svečani defile koji je krenuo ispred zgrade Vlade Republike Srpske do Trga Krajine.

ВЕЛИЧАНСТВЕНИ ПРИЗОР У БАЊАЛУЦИ: Тробојка од 80 метара на улицама престонице РС (ФОТО)

Foto: SNSD/G. Šurlan/S. Mišljenović

Defileu su se pridružili predsednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić, kao i ostali funkcioneri i koalicioni partneri. Učesnici defilea nose zastavu Republike Srpske koja je duga 80 metara.

Foto: S. Mišljenović

Foto: SNSD

Foto: S. Mišljenović

Foto: G. Šurlan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu