NOVI GRADSKI ODBOR NPS: Olivera Brdar Mirković predsednik

S. M.

27. 08. 2021. u 21:19

PRED više od 300 delegata i gostiju u velikoj sali Pozorišta u Prijedoru formiran je odbor Narodne partije Srpske.

НОВИ ГРАДСКИ ОДБОР НПС: Оливера Брдар Мирковић председник

FOTO: NPS Skupština u Prijedoru

Izbornoj skupštini su pored Predsednika i funkcionera Narodne partije Srpske, prisustvovali i Gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović, kao i predstavnici drugih koalicionih partnera.

Gradonačelnik Pavlović je u svom obraćanju izrazio uveravanje da će odlični koalicioni  odnosi sa NPS u Prijedoru ostati takvi i u budućnosti i da će celokupna koalicija zajedničkim snagama svakodnevno omogućavati svojim sugrađanima bolje uslove za život u Prijedoru.

Izabrano je pedeset i pet članova Gradskog odbora a za Predsednika Gradskog odbora izabrana je Olivera Brdar Mirković.

Izabrana Predsednica gradskog odbora je u prvom obraćanju naglasila da najveći deo 

sadašnjeg članstva odbora čine mladi ljudi koji žele da rade i svojim radom doprinesu 
razvoju svoje sredine. Brdar Mirković je naglasila da je interesovanje sugrađana veliko i da je u proteklih šest meseci stranci pristupilo preko hiljadu članova. U narednom periodu očekuje se još veći priliv članstva jer građani prepoznaju Narodnu partiju Srpske kao stranku preko koje može da se čuje i njihov glas kako u Prijedoru tako i u Parlamentu Srpske.

Predsednik Narodne partije Srpske Darko Banjac istakao je da je odbor u Prijedoru jedan od najaktivinijih odbora u Republici Srpskoj kao i da sa ove izborne jedinice očekuje direktan mandat u NSRS na parlamentarnim izborima sledeće godine.

Narodnoj partiji Srpske u proteklim nedeljama pristupa sve veći broj građana koji žele da se uključe u aktivno stvaranje pozitivnog političkog okruženja u svojim opštinama. Predsednik NPS Darko Banjac istakao je da će ova stranka u budućnosti postati nezaobilazan politički faktor od Trebinja do Krupe na Uni, te da će biti dosledna i delovati u interesu naroda Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!