AKCIJA POLICIJE: Na trežnjenju i vozači i pešaci „pod gasom“

N. Đurić

23. 08. 2021. u 15:42

POLICIJA na području dobojske i banjalučke uprave, odnosno tih regija, proteklog vikenda hapsila je one koji „pod gasom“ voze, ali i šetaju ulicom, stoji u izveštajima tih policijskih uprava.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: На трежњењу и возачи и пешаци „под гасом“

Foto V.Danilov

Tako je policija u Derventi uhapsila vozača čiji su inicijali M. Ž, kod koga je utvrđeno 2,15 promila alkohola u krvi. Ovaj Dervenćanin je zbog toga sproveden u prostorije za trežnjenje.

U prostorije za trežnjenje morao je i D. M, iz susednog Prnjavora, kod kog je, nakon što je uočeno da „krivuda ulicom“, utvrđeno još veće prisustvo alkohola u krvi.

-Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, vršeći redovne poslove i zadatke, uočili su pešaka koji se kreće kolovozom i odaje utisak alkoholisanosti. Izvršenim legitimisanjem i alkotestiranjem utvrđeno je da je D. M. pod uticajem alkohola u količini 2,81 g/kg. Lice je lišeno slobode i sprovedeno u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode do otrežnjenja - navedeno je iz banjalučke PU.

Takođe proteklog vikenda, policija je u Doboju lišila slobode, odnosno uhapsila vozača D. B. iz ovog grada, kod koga je utvrđeno 1,77 promila alkohola u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri