NARODNA skupština Republike Srpske usvojila je danas po hitnom postupku Zakon o neprimenjivanju odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona BiH, Zakon o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, te jedan zaključak.

Miki Zg

30.07.2021. 17:32

Samo hrabro građani Rep. SRpske protiv strane čizme ,Austrijske -Zapadne .Želim konačnu slobodu srpskom narodu nakon vjekovnog zuluma stranih okupatora !

buki

30.07.2021. 18:50

@Neso - Kako mislite da ove odluke nisu po zakonu, ako ih je Skupština Republike Srpske upravo usvojila i postale su deo zakona RS? U SAD 50 država ima svaka svoj zakon i šta mislite kako bi Incko prošao kada bi nekom tendencioznom odlukom pokušao da zavadi Aljasku sa Kalifornijom?

tomy

30.07.2021. 19:56

Ima nas starih kuka sto se kaze a koji su otisli posle svega onoga iz RS a i danas su spremni da se vrate ako to bude zatrebalo , nadam se da nece ali da se zna zlu ne trebalo!

Vojvoda

30.07.2021. 20:33

Mislim da je ovo dobro odrađeno, sad mi nekako ona rečenica samo sloga srbina spasava, deluje istinitija. I opet se pitam kako može jedan jedini nazovi čovek, doneti zakon u tuđoj državi, čemu su onda formirane skupštine? Njemu ime visoki predstavnik definitivno ne odgovara već kralj ili car, dobro je da odlazi a moje mišljenje da zamena ne treba već Bosna sama da odlučuje kako dalje.

tatamata

30.07.2021. 20:40

Bravo srbi samo napred,dosta vise austrougarskih okupatora to je ropstvo nista drugo.Strani serif iz stare imperije naravno srpsk neprijatelji stab drugo ocekivati od njih , iznad predsednikamimparlamenta tom je stvarno cirkus suverena drzava. Otcepiti se od tih talibana i zavrsiti jednom za uvek.

miro mark

31.07.2021. 19:35

Некадашња Aустро-угарска царевина је незаконито анектирала БиХ, јер у то време она је била моћна царевина, ( као Амери данас), па је могла да ради што јој се хтело. Срби су у Пpвом свeтском рату срушили аустроуграско царство и немацко царство. Аустријанац Инцко и Неамц Шмит умишљају да тлаче Србе до у недоглед. Е, неће моћи, повампирени фаштисти!

Srbin

01.08.2021. 08:26

Ako se Srpska izjasni na referendumu za samostalnu drzavu treba podrzati i hrvate da ucine isto u bosni. Onda bi svi narodi u BIH bili srecni i ubro dobre komsije. Ako hoce hrvatski deo nesmetano nnek se pripoji hrvatskoj a Srpska Srbiji to je jedino pravicno rresenje