SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je čak i Dejtonskim mirovnim sporazumom građanski rat u BiH okarakterisan kao tragičan sukob u regionu i nema niko, osim Bakira Izetbegovića, da ne zna da su u BiH devedesetih godina ratovali narodi koji su i pre rata živeli tu, neki doduše pojačani dobrovoljcima iz islamskih zemalja.

Komentari (3)

Luka

21.07.2021. 09:53

Ako Bakiru i Džaferoviću smeta pozivanje na srpski svet,pa zašto se oni stalno pozivaju i traže političku i vojnu pomoć muslimanskog sveta,Turske,Saudijske Arabije i dr

buki

23.07.2021. 14:41

Konačno da čujem kako je neko rekao surovu istinu da nas za etničko čišćenje prozivaju upravo oni koji su etnički očistili svoje teritorije i proterali Srbe iz njih. Lepo je Dodik to dokumentovao sa 15 % nesrpskog stanovništva u RS, a u Federaciji su Srbi na nivou statističke greške, iako je stotine hiljada pre rata živelo samo u Sarajevu. A što se tiče optužbi za genocid u Srebrenici, isticaćemo izdvojeno mišljenje sudije koja DOKUMENTOVANO tvrdi da genocida nije bilo, za razliku od drugih sudija u procesu Ratku Mladiću, koji su bez ikakvih dokaza doneli presudu za genocid. Nisu uspeli ni da isfabrikuju neke dokaze, nego bahato, bez ijednog dokaza, osude nevinog čoveka.

Žeks

23.07.2021. 20:34

Srebrenica je konstruisana da se zauvek zarije klin i stvori podela između Srba i Muslimana. Pravom istinom o njoj mnogi međunarodni faktori i njihov uticaj bi bio raskrinkran.