ŠAMPIONKA LEPOG STILA: Nagrada Nikolini Tejić od opštine Ugljevik

V.M.

03. 07. 2021. u 12:28

RUKOVODSTVO opštine Ugljevik, na svečanom, prijemu darovalo je učenicu sedmog razreda Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika, Nikolinu Tejić sa 300 KM za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju u literarnim radovima i njenu nastavnicu Nadu Mikanović sa 150 KM.

ШАМПИОНКА ЛЕПОГ СТИЛА: Награда Николини Тејић од општине Угљевик

Foto: V.M.

Nikolina kaže da joj "osvojeno prvo mesto znači podsticaj da nastavi sa daljim pisanjem".

- Moja želja je da budem nastavnik, želim da nastavim put obrazovanja i pomognem učenicima da i oni dostignu svoje ciljeve - rekla je Tejićeva i zahvalila rukovodatsvu opštine Ugljevik, jer je njen uspeh vrednovan.

Zamenik načelnika opštine Ugljevik Vanja Zekić rekla je da je Tejićeva postigla useh i za svoju školu i Ugljevik.

- Nagrađivamo sve učenike za postignute rezultate, kako osnovnih tako i srednje škole, a cilj nam je da utičemo na sve učenike da ulažu u obrazovanje da učestvuju na takmičenjima -rekla je Zekićeva i najavila dalju podršku obrazovanju.

Nastavnik srpskog jezika i književnisti u ugljevičkoj Osnovnoj školi "Aleksa Šantić" Nada Mikanović istakla je su  u poslednjih deset godina učenici iz ove škole osvojili četiri puta republičko takmičenje u literarnim radovima.

- U protekloj školskoj godini imali smo uspjeha i na regionalnim takmičenjima -. dodala je Mikanovićeva.

Prijemu su prisustvovali predsednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić, potpredsednik Skupštine Dragan Đokić, načelnik Odeljenja društvenih delatnosti Verica Petrović i direktor Osnovne škole „Aleksa Šantić“ Sreten Lukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024