BODLJIKAVOM ŽICOM PREGRADIO SEOSKI PUT: Mladić srećom izbegao zamku i sigurnu smrt (FOTO)

V.B.

28. 05. 2021. u 21:00 >> 21:01

POLICIJSKOJ stanici Modriča, 23 maja ove godine, prijavljeno je, da je Stevo M. (20) iz Modriče vozeći "četverotočkaša" naišao na bodljikavu žicu koja je bila vezana preko puta za dva drveta, u koju se upleo i na sreću zadobio lakše telesne povrede u predelu lica, vrata i ruke.

БОДЉИКAВOM ЖИЦOM ПРEГРAДИO СEOСКИ ПУT: Mлaдић срећом избeгao зaмку и сигурну смрт (ФОТО)

Foto: V.B.

Sumnja se da je P.S. iz Gornjih Riječana kod Modriče po svedočenju očevidaca postavio bodljikavu žicu preko javnog lokalnog puta, na koju je motociklom (četvorotočkašem) naišao Stevo M. Po priči očevidaca tragedija je izbegnuta samo pukom srećom jer je Marić vozio malom brzinom.  

- Za navedeno lice inicijala P.S. postoji osnov sumnje da je postavilo bodljikavu žicu na put iz revolta  zbog učestalog oštećenja njegove imovine i imovine  drugih građana od strane lica koja rekreativno upravaljaju navedenim vozilima. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča a protiv lica inicijala P.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu "Izazivanje opšte opasnosti" -  saopšteno je iz  Policijske uprave Doboj.

Iz Enduro kluba Modriča koji okuplja ljubitelje četvorotočkaše kažu da svake nedelje idu u prirodu i  kako kažu kreću se registrovanim lokalanim putevima.

- Uživamo u prirodi i promovišemo adrenalinski sport, Prošle nedelje smo imali veliku sreću jer je naš drug Stevo M. izbegao smrtonosnu zamku, na vreme se zaustavio. Te zamke nam postavljaju neljudi iz samo njima znanih razloga. Ova zamka je namerno postavljena da nekog od nas ubije. Zbog toga smo ljuti na policiju koja je ovaj klasičan pokušaj ubistva okvalifikovala kao izazivanje opšte opasnpsti. - ogorčena je Jelena Vujinović očevidac ovog nemilog događaja koji se na sreću dobro završio.

Vujinovićeva se pita kome smeta Enduro klub Modriča i da li pojedinci mogu uzimati sebi za pravo da javno postavljaju smrtonosne zamke.

- Svi znamo kako se krade šuma i još nismo čuli da je šumar postavio neku zamku ili minirao šumu, nego lepo prijavi polciji oni izaću otmu drva a u našem slučaju policija nije odradila kako treba svoj posao.- zaključila je Vujinovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći