NI LEKARI NE ZNAJU ŠTA MU JE: Na penzionera iz Sivca "lepe" se tanjiri, mobilni, escajg, on zbunjen - sve je počelo pre deceniju i po (FOTO)

Lj.P.

27. 09. 2023. u 16:26

I SAM Miroljub Grujić (74) penzioner iz Sivca kod Kule, bio je silno začuđen, kada je otkrio da njegovo telo, poput magneta privlači razne predmete i od svakakvog materijala.

НИ ЛЕКАРИ НЕ ЗНАЈУ ШТА МУ ЈЕ: На пензионера из Сивца лепе се тањири, мобилни, есцајг, он збуњен - све је почело пре деценију и по (ФОТО)

Foto: Lj. P.

„Okiti“ Miroljub grudi i leđa mobilnim telefonima, ikonom na drvetu, tanjirima, escajgom, raznim papirima, naočarama, olovkama. Objašnjenje zbog čega je to tako i šta se dešava sa njegovim telom, sam ne ume da dokuči, a u reševanju ove, za njega velike misterije, nisu mu pomogli na razgovori sa lekarima, pa i sveštenikom.

Za sada retki, koji su imali priliku da vide Miroljubovu spsobnost, ostajali bi u čudu, ali bi posle prvobitne neverice, krenula lavina pitanja, na koja penzioner iz Sivca, ne ume ni danas da odgovori. U šali su ga zapitkivali i koliko mu ta sposobnost pomaže u „privlačenju“ lepšeg pola i da li se i dame za njega „lepe“ kao magnet?

 

Foto: Lj. P.

- Sa tim nikada nisam imao problema i nisu mi bile potrebne ove, posebne moći – šeretski im je odgovarao Miroljub.

Bez problema i straha da će pasti i razbiti se, ovaj penzioner iz Sivca, poznat pod nadimkom Kramer, na grudi, ali i na leđa, kao na stolu, postavi velike tanjire od arkopala i escajg. Šaljivo dodaje, da je jedini problem, što u njih ne može da se sipa hrana.

- Prvi put sam to osetio pre deceniju i po, sasvim slučajno, bilo je letnje doba – počinje da nam pripoveda Miroljub dok raskopčava letnju košulju i na grudi stavlja sunčane naočare i mobilni telefon, pokazujući da na telu nema ništa skriveno što bi privuklo, i na goloj koži zadržalo ove stvari. - Razgovarao sam preko mobilnog telefona i kada sam hteo da ga spustim, zalepio mi se za telo. I sam se našao u čudu, šta se desilo, nisam mogao da verujem.

Po malo i zbunjen doživljenim, Miroljub je na telo ponovo stavio mobilni telefon, i tu je bio dok ga sam nije skinuo. Istovremeno mu je bilo čudno, ali i interesantno, a objašnjenje nije imao.

Foto: Lj. P.

- U početku nikome ništa nisam pričao o tome, plašeći se da će ljudi misliti da se šegačim i izmišljam i da ne bi zbijali šale na moj račun – iskren je Miroljub, dodajući da mu se ništa neuobičajeno pre toga nije dešavalo u organizmu, niti je bilo šta osetio.

Već sviko da mu je telo kao magnet, Miroljub je 2022. godine zbog infarkta morao u Institut u Sremsku Kamenicu na operaciju. Ugrađena su mu tri baj-pasa, i mislio je, veli, da će ga „čudno“ stanje njegovog organizma tada proći. Hirurška intervencija, međutim, magnetno stanje u njegovom organizmu nije promenila.

- Lekarima sam rekao za tu svoju čudnu sposobnost, ne znam ni sam kako da je nazovem, strepeći da li će to smetati mom zdravlju posle operacije, ali su me utešili da neće – prepričava nam Miroljub šta se dalje dešavalo. - Rekli su mi da se medicina u to ne razume, i da se navodno pripisuje nekoj energiji.

Više od svega, penzioner iz Sivca bi voleo da otkrije šta je to u njegovom organizmu i zbog čega mu se pre 15 godina pojavila čudna energija.

BONUS VIDEO - ŽIVOT U RUŽIČASTOM: Muhli trava oduševljava posetioce kineskog Liuzhoua

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)