DVA puta je Natalija Jokić bila na naslovnoj srani "Novosti". Pre 28 godina i ovih dana. Prvi put kao beba, nešto malo mlađa od njene malene kćerke Ognjene, a ovih dana kao supruga slavnog Nikole Jokića, najboljeg košarkaša planete. Momka koji je proslavio Denver, Srbiju i pomerio granicu sporta, koji će se, od sada, meriti po rezultatima "derana iz teg Sombora".

Komentari (8)

PFC

15.06.2023. 07:48

Бог јој сваку срећу и радост дао! И њој свима који су слично прошли и свакој доброј души на овоземљском свијету

PFC

15.06.2023. 07:48

Бог јој сваку срећу и радост дао! И њој свима који су слично прошли и свакој доброј души на овоземљском свијету

Ana

15.06.2023. 11:48

Dragi Jokicu, NAJBOLJI NA SVETU! Secam te se jako dobro iz Mege. Ne obaziri se na komentare, sramnog predsednika KSS, doticnog Danilovica, kome je, jos od gostovanja u USA, samo novac zvezda vodilja. To se ne zove predsednik KSS-a! Umesto da podrzi talenat i umece, trenutno, najboljeg, istice sebe! TO NE TREBA DA BUDE RAZLOG, TVOG ODUSTAJANJA OD REPREZENTACIJE! IGRAS ZA SVOJU ZEMLJU, a ne za Danilovica!

Karlo Veliki

16.06.2023. 15:20

Treba organizovati medijsku promocinu istine o Nataliji Jokic.. Pozvati novinare Asosijeted Presa, Unite, Dejli Mejla, Figara, Dojce Velea, Sputnjika, Hsin Hue,... i drugih, a ima ih na stotine u Beogradu, i sve to ne bi kostalo vise od 500 do 1000 evra, A EFEKAT?... Zamoliti Arno Gujona ministra Srbije za dijasporu da bude licno prisutan, i da u prvi red stavi francuske medije, i prezentovati detalje o Nataliji a u sve to ubaciti pricu o Jasenovcu, 2 miliona pokatolicenih Srba, jamama u Lici, Baniji, Kordunu,Dalmatinskoj Zagori, dolini Neretve,...bombardovanju kolone izbeglica u kojoj je bila i Natalija,....i laznom sjaju "Bljeska" i "Oluje"... Blokada o srpskoj istini se mora probiti, jer vise nema hrvatskih komunista i jake katolicke crkve...Tu treba biti uporan, ali kod nas od 1000 novinara ako vrede 1 ili 2 je pun pogodak...Veliki broj njih je iz podrumsko tavanskih fakulteta, pa im je i domet takav.