STUDENTI POMAŽU PROFESORKI KLAVIRA: Humanitarni koncert za Ivanu Matijević

D.B.M.

08. 06. 2023. u 23:30

DVOJE studenata Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, Vasilija Pucara i Jelica Čukarić odlučili su da pomognu profesorki klavira Ivani Matijević, koja boluje od teške bolesti. Oni su organizovali humanitarni koncert pod nazivom "Zvezdani čardaš po fjordovima" 13. juna u MTS Dvorani, na kome će nastupiti studenti iz Novog Sada i Beograda.

СТУДЕНТИ ПОМАЖУ ПРОФЕСОРКИ КЛАВИРА: Хуманитарни концерт за Ивану Матијевић

Foto Facebook

Ivana je osnivač i direktor "Šopen festa". Pre sve godine joj je dijagnostifikovan agresivan rak grlića materice. Za vrlo kratko vreme, njeno stanje se dramatično pogoršalo. Odlazi u inostranstvo, gde radi PET/CT dijagnostiku koja potvrđuje progresiju bolesti. Kancer je metastazirao na osam limfnih čvorova. Krenula je u novi ciklus lečenja integrativnom terapijom. Bolest se značajno povukla, ali je potrebno da nastavi lečenje. To iziskuje značajna sredstva.

Majka trogodišnjeg dečaka Luke, prevremeno rođenog u 6. mesecu trudnoće, i te kako zna šta znači borba za život ali i da su čuda moguća i da se dešavaju. Ivana svim srcem veruje u pobedu i konačno izlečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!