ČAST JE BITI U DRUŠTVU PLEMENITIH: Darija Kisić o nagradi "Večernjih novosti"

D.B.M.

04. 04. 2023. u 17:18

ČINjENICA da svake godine dolazim na uručenje nagrada za "Najplemenitiji podvig" koje dodeljuju "Večernje novosti" dovoljno govori šta mislim o ovom priznanju.

ЧАСТ ЈЕ БИТИ У ДРУШТВУ ПЛЕМЕНИТИХ: Дарија Кисић о награди Вечерњих новости

Foto: D. Milovanović

Izuzetna je čast biti u društvu plemenitih i nesebičnih ljudi koji su spremni da daju čak i svoj život da bi pomogli drugima, rekla je Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju Srbije.

Nagrade za najbolje među nama

NA TRADICIONALNOJ, jubilarnoj svečanosti u Skupštini grada Beograd danas su, 60. put po redu, uručene zlatne i srebrne plakete odvažnim i hrabrim dobitnicima priznanja u jedinstvenoj akciji "Večernjih novosti" - Najplemenitiji podvig godine.

Zlatnu plaketu za pojedinačni podvig primila je Tatjana Obradović iz Čačka, koja se nije dvoumila da preuzme brigu o "bebi leptiru" - devojčici Nađi, rođenoj sa retkom, genetskom i neizlečivom bolešću.

Priznanje za najplemenitiji kolektivni podvig uručeno je bratstvu manastira Draganac sa Kosova i Metohije, zato što uprkos mnogobrojnim nevoljama, a svedoci smo iz dana u dan da se srpski živalj na Kosmetu unižava, maltretira, hapsi, ovoj svetinji vraćaju prosvetiteljsku ulogu i duhovno su sedište za 30.000 Srba Kosovskog Pomoravlja.

Ko je još među dobitnicima ovog divnog priznanja pogledajte KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo