KREMASTO SAVRŠENSTVO ZA RASHLAĐIVANJE: Čokoladni čizkejk u čaši, spreman za 5 minuta
DANAS vam donosimo jedan super recept za čizkejk koji se sprema u čaši i to za svega 5 minuta.
Foto Shutterstock
Sastojci:
40 g žitarica sa medom
500 g krem sira
100 ml slatke pavlake
3 kašike meda
nutela ili istopljena čokolada
Recept za čizkejk u čaši spreman za 5 minuta:
Istopite čokoladu i pomešajte je sa žitaricama sa ukusom meda. Sve lepo sjedinite, pa stavite na dno ukrasne čaše. Pomešajte krem sir sa medom i lepo umutite. Zatim dodajte umućenu slatku pavlaku i sve lepo sjedinite. Sipajte u čaše. Možete da prelijete istopljenom nutelom ili čokoladom, ili da stavite malo slakte pavlake na vrh i izrendte čokoladu preko.
(Stvar ukusa)
Preporučujemo
SLATKA POGAČA PRELIVENA MLEKOM: Zlatna korica, a mekana kao duša (VIDEO)
18. 06. 2024. u 07:00
TOPI SE U USTIMA: Torta bela šuma, dekadentni dezert savršen za proslave
16. 06. 2024. u 13:00
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ĐAK NASMEJAO SRBIJU: Evo kako je na kontrolnom odgovorio na pitanje o nazivu naše HIMNE: "Detetu bih dao DESETKU"
GREŠKE iz školskih svezaka ponekad umeju da izmame najšire osmehe, što potvrđuje i situacija u kojoj se našao jedan mališana iz Srbije. Sve je počelo kada je njegova mama na internetu podelila njegove odgovore sa kontrolnog zadatka iz predmeta Svet oko nas. Jedan od njih oduševio je korisnike društvenih mreža.
05. 12. 2025. u 11:27
Komentari (0)