KREMASTO SAVRŠENSTVO ZA RASHLAĐIVANJE: Čokoladni čizkejk u čaši, spreman za 5 minuta

Novosti online

18. 06. 2024. u 18:48

DANAS vam donosimo jedan super recept za čizkejk koji se sprema u čaši i to za svega 5 minuta.

КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО ЗА РАСХЛАЂИВАЊЕ: Чоколадни чизкејк у чаши, спреман за 5 минута

Foto Shutterstock

Sastojci:

40 g žitarica sa medom

90 g čokolade 
500 g krem sira
100 ml slatke pavlake  
3 kašike meda 
nutela ili istopljena čokolada 

Recept za čizkejk u čaši spreman za 5 minuta:

Istopite čokoladu i pomešajte je sa žitaricama sa ukusom meda. Sve lepo sjedinite, pa stavite na dno ukrasne čaše. Pomešajte krem sir sa medom i lepo umutite. Zatim dodajte umućenu slatku pavlaku i sve lepo sjedinite. Sipajte u čaše. Možete da prelijete istopljenom nutelom ili čokoladom, ili da stavite malo slakte pavlake na vrh i izrendte čokoladu preko.

(Stvar ukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev