ROĐENOM STRICU RODILA TROJE DECE: Prvi put je video kad je bila beba - u braku su već 14 godina! (FOTO/VIDEO()

Novosti online

16. 05. 2021. u 13:56

KLAUS i Jozefin, bračni par koji sa svoje troje dece živi u Nemačkoj naizgled deluju kao svaki drugi par, ali se od početka suočava sa brojim negativnim komentarima zbog svog braka.

РОЂЕНОМ СТРИЦУ РОДИЛА ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Први пут је видео кад је била беба - у браку су већ 14 година! (ФОТО/ВИДЕО()

Foto: Intsagram

Naime, Klaus je Jozefinin rođeni stric. Iako je ovakav brak tabu u Nemačkoj, po nemačkim zakonima on je savršeno legalan. Oni opisuju kako su morali da se bore sa predrasudama i negativnim komentarima, ali su izdržali.

Klaus je za nemačke medije ispričao kako je prvi put video Jozefin kada je bila beba. On je tada imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije, on je svojoj bratanici priznao da gaji jaka osećanja prema njoj ali je obećao da joj neće prilaziti ako ona to ne želi. Jozefin je ipak odlučila da uđe u vezu sa svojim 23 godine starijim stricom.

Njihov brak je legalan jer s pravnog gledišta u Nemačkoj, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, oni smeju da se venčaju i imaju decu iako je ovakvih slučajeva vrlo malo.

Njih dvoje su u braku već punih 14 godina, a imaju i troje dece - dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan uprkos tome da su od početka nailazili na osudu okoline i ružne komentare onih kojima je brak strica i bratanice tabu.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije