HTEO DA PREGAZI KOMŠINICU, STRADALA SUPRUGA: Britanac dobio 15 meseci zatvora

Novosti onlajn

11. 05. 2021. u 18:49

MAJKL Godenou (73) iz Velike Britanije osuđen je na 15 meseci zatvora jer je u julu 2019. godine pregazio svoju suprugu, pokušavajući da teško povredi prvu komšinicu Mišel Palmer.

ХТЕО ДА ПРЕГАЗИ КОМШИНИЦУ, СТРАДАЛА СУПРУГА: Британац добио 15 месеци затвора

Foto: EPA

Porodice Godenou i Palmer komšije su više od 30 godina, međutim u lošim su odnosima od 1994. godine nakon što je Palmerova odlučila da između svog i Majklovog dvorišta podigne zid.

Kobnog dana Majkl je namerno blokirao prolaz ka kući, a poludeo je kada je video kako ga Mišel snima. Tada je namerno uzeo i blokirao njeno vozilo. Nakon toga je usledila svađa, a besni Godenou je u jednom trenutku krenuo da vozi u rikverc iako je Mišel bila rukama naslonjena na zadnje staklo njegovog automobila.

Majklova supruga Linda, koja je svađu gledala sa prozora, istrčala je iz kuće da smiri situaciju i krenula je prema komšinici. U tom trenutku Majkl je dao gas, Mišel se izmakla i Linda je podletela pod točkove vozila.

- Godenou je oborio svoju suprugu, a potom je točkovima prešao preko nje - navodi se u optužnici.

Linda je u bizarnoj nesreći zadobila teške telesne povrede. Hitno je prevezena u bolnicu gde su lekari ustanovili prelom kičme.

Komšije kažu da je Godenou nezgodne naravi i da nisu samo Palmerovi mučili muku sa njim, već da je u "ratu" sa mnogim komšijama.

(SrbijaDanas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)