MELINDA RAZGOVARALA SA ADVOKATIMA KRAJEM 2019: Da li je prijateljstvo sa DŽefrijem Epstajnom dovelo do razvoda veka?

Novosti online

09. 05. 2021. u 22:39

MELINDA Gejts je započela konsultacije sa advokatima za razvode u oktobru 2019. godine.

МЕЛИНДА РАЗГОВАРАЛА СА АДВОКАТИМА КРАЈЕМ 2019: Да ли је пријатељство са Џефријем Епстајном довело до развода века?

Foto: EPA

Otprilike u isto vreme je prijateljstvo njenog supruga Bila sa Džefrijem Epstajnom bilo u centru pažnje. I iako je Gejst njihov razvod najavio u ponedeljak preko Tvitera, prema dokumentima koje je imao u uvid Vol Strit Džurnal, njihov razlaz je počeo pre više od godinu dana.

Prema pisanju Dejli mejla, Bil i Melinda upoznali su Epstajna 2013. godine, a Melinda je navodno rekla Bilu da ga je smatrala jezivim i da nije mislila da bi trebalo da budu u kontaktu s njim. Do tog trenutka Džefri je već odležao kaznu u zatvoru na Floridi, bio jev osuđen na 18 meseci zbog optužbi za seksualne zločine, a na osnovu sporazuma o priznanju krivice iz 2008. godine.

Sada se ispostavilo da je došlo do nagodbe za razvod braka dok je 13. marta Bil najavio da daje ostavku na mesta u odborima Majkrosofta i Berkšhir Hataveja.

Melinda je prijavu za razvod potpisala 3. maja, u blizini porodične kuće i sedišta fondacije. Bil je potpisao papire u Palm Desertu u Kaliforniji.

Jedan od najbogatijih parova na svetu, sa bogatstvom od 130 milijardi dolara, sačekao je da njihovo najmlađe dete, ćerka Fibi, u septembru napuni 18 godina kako bi zvanično objavili razlaz, navodi se u izveštaju.

Troje dece naslediće po 10 miliona dolara. Gejtsovi su ranije najavili - sve ostalo će biti dato u dobrotvorne svrhe.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri