HARI "ZALUDEO" AMERIKANCE: Princ održao emotivni govor - evo šta je rekao u prvom obraćanju nakon sahrane dede Filipa (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 10:26

PRINC Hari pojavio se u javnosti prvi put nakon sahrane svog dede princa Filipa.

ХАРИ ЗАЛУДЕО АМЕРИКАНЦЕ: Принц одржао емотивни говор - ево шта је рекао у првом обраћању након сахране деде Филипа (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug AP

On je održao govor na dobrotovornom događaju pod nazivom „Vaks Lajv – Koncert za ponovno ujedinjenje sveta“  a trudna supruga Megan ostala je kod kuće.

Ranije je najavljeno da će Hari i Megan biti predsedavajući akcije organizacije Global Sitizens za osiguranje ravnomerne isporuke vakcina najsiromašnijim zemljama.

Hari je ovom prilikom pohvalio medicinske radnike širom sveta koji se poslednjih godinu dana bore sa virusom korona, a publika je govor propratila masovnim aplauzom i ovacijama, prenosi "Ekspres".

Snimci objavljeni na društvenim mrežama prikazuju masu koja vrišti, skače i aplaudira dok Hari izlazi na binu.

"Sjajno je što SAD dočekuju Harija na ovaj način", "Volimo Harija", samo su neki od komentara na Tviteru.

Hari je, u obraćanju okupljenima, od kojih su svi imunizovani, naveo da bi vakcine trebalo da budu dostupne svima u svetu.

- Večeras slavimo svakog od vas ovde, vakcinisane lekare koji su došli na koncert, ali i milione junaka širom sveta koji se bore na prvoj liniji fronta - rekao je Hari.

Foto: Tanjug AP

 

- Proveli ste poslednju godinu boreći se hrabro i nesebično da biste nas sve zaštitili. Služili ste i žrtvovali se, doveli sebe u opasnost i ponašali se hrabro, znajući rizike. Dugujemo vam neverovatnu zahvalnost. Hvala vam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024